Ohita ja siirry sisältöön

Toimitus 3-6 päivän kuluessa

  Kysymyksiä ja vastauksia

  Voitteko lähettää Ahvenanmaalle?
  Kyllä voimme, mutta sinun on lähetettävä meille sähköpostia pyytääksesi ALV:n poistoa tilauksesta. Älä tee tilausta ottamatta meihin ensin yhteyttä.

  Milloin pakettini toimitetaan?

  Mikäli tilaat ennen klo 16, lähetämme paketin samana päivänä. Sen jälkeen toimitus vie 3-6 arkipäivää. Suurimmassa osassa tapauksia paketti toimitetaan neljässä päivässä, mutta se riippuu siitä, kuinka kiireistä on, ja missä päin Suomea sijaitset.

  Voinko käyttää ammetta jääkylpyihin?
  Monet asiakkaat käyttävät ammeitamme jääkylpyihin. Voit jättää ammeen ulos ja se kestää pakkasta, muovi ei hajoa. Älä käytä klooria, jos jätät veden altaaseen pidemmäksi aikaa. Vesi on parasta vaihtaa kahden viikon välein.

  Kuinka löydän seurantakoodini?
  Lähetämme seurantakoodisi sähköpostilla heti, kun pakkaus on lähtenyt varastoltamme. Tarkistathan roskapostikansiosi, ellet ole vielä löytänyt sähköpostia.

  Mistä materiaalista se on tehty?
  Tuotteet on valmistettu PP = Polypropyleenistä, joka on hyväksytty myös ruuan pakkaamiseen. Polypropyleenillä on kaikista materiaaleista alhaisimpien joukkoon kuuluva ympäristövaikutus. PP on helppo kierrättää ja sitä pidetään “ongelmattomana jätteenä”.

  Minne paketti toimitetaan?
  Koon vuoksi emme voi tarjota kotiinkuljetusta. Sopimuksemme Postin kanssa antaa meille mahdollisuuden toimittaa paketit vain läheiseen palvelupisteeseen. Saat viestin, kun se saapuu noudettavaksi.

  Sopii aikuisille

  Sisältää hanan

  Toimitus 3-6 päivän kuluessa

  Sopii jääkylpyyn